Pysäköinti

Kulkuyhteydet liikeradalle
Klikkaa kartta suuremmaksi »

KULKUYHTEYDET

Saapuminen

Liikekeskus Liikerata sijaitsee Riihimäen ytimessä, Riihimäen rautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Liikeradan tilat on yhdistetty käytävällä vanhaan asemarakennukseen. Liikeradalla on käytettävissä sekä ilmaisia asiakaspysäköinti- että liityntäpysäköintipaikkoja. Liittymä- ja kaukoliikenteen linja-autolaiturit sijaitsevat Liikeradan edessä.

 

Pysäköinti

Liikeradan pysäköintipaikat sijaitsevat liiketilojen yläpuolella kerroksissa P2 ja P3. Asiakaspysäköintipaikoilla kerroksessa P2 sallittu pysäköintiaika on enintään 2h. Pitkäaikaiseen pysäköintiin tarkoitetut maksuttomat liityntäpysäköintipaikat sijaitsevat kerroksessa P3. Osassa liityntäpysäköintipaikkoja on lämmitystolpat. Lämmitystolpalliset paikat ovat maksullisia. Matkakeskuksen 3. kerroksen pysäköinnistä ja lämmitystolpista vastaa 1.1.2012 alkaen Riihimäen Tilat ja Kehitys, Päivi Tuominen puh. 019 758 5032.

 

Vikailmoitukset:

ma-to klo 8.00 - 15.00

pe klo 8.00 - 14.30

 

puhelin 029 029 3300

Iltaisin ja viikonloppuisin sekä juhlapyhinä 029 029 3300.

 

 

Matkustajainfo

Julkisen liikenteen on helppoa, kun sekä juna- että paikallinen ja valtakunnallinen linja-autoliikenne kohtaavat sujuvasti yhdessä pisteessä. Kaikki Liikeradan tilat on suunniteltu esteettömyysperiaatteen mukaan.

 

Lipunmyyntipiste sijaitsee vanhan asemarakennuksen puolella. Matkahuollon toimipiste puolestaan sijaitsee Liikeradan toimistosiiven kulmahuoneistossa. Asiakas wc:t sijaitsevat Liikeradan käytävän varrella.